ΕΣΠΑ

ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

pp1.jpg
pp3.jpg
pp5.jpg
pp6.jpg

Οι στόχοι μας

Ξεκινώντας από το Γυμνάσιο και συνεχίζοντας στο Λύκειο χτίζουμε μαζί με τους μαθητές μας στέρεες δομές γνώσης, καλλιεργούμε την πρωτοβουλία και σύμφωνα με σύγχρονες μεθόδους προάγουμε τη μάθηση και καλλιεργούμε την κριτική ικανότητα, ώστε σταδιακά να επιτευχθεί ο στόχος της εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων η φιλοσοφία και ο στόχος μας ως εκπαιδευτικό κέντρο ήταν και είναι η προαγωγή της γνώσης σε κάθε γνωστικό αντικείμενο, αλλά και η προσπάθεια κάθε μαθητής ή μαθήτρια να εξελιχθεί ως προσωπικότητα και ως άνθρωπος μέσα από την αλληλεπίδραση με τους καθηγητές και τους συμμαθητές του/της. Αλληλεπίδραση που με χαρά διαπιστώνουμε πως συνεχίζεται και μετά το πέρας των μαθημάτων, επιβεβαιώνοντας πως για εμάς το φροντιστηριακό μάθημα δεν είναι απλώς επάγγελμα, αλλά λειτούργημα.
Σήμερα, έχοντας 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εκπαίδευσης, εξακολουθούμε να καινοτομούμε. Με την απόλυτη πεποίθηση ότι η πρακτική εξάσκηση αποτελεί επένδυση για το μέλλον των μαθητών, εισάγουμε για πρώτη φορά στην φροντιστηριακή εκπαίδευση την έννοια του εργαστηρίου. Από φέτος στο χώρο του φροντιστηρίου μας, θα λειτουργήσουν εργαστήρια θετικών επιστημών σε συνδυασμό με τη διδασκαλία των μαθημάτων στο Γυμνάσιο και το Λύκειο. Επιπλέον, θα πραγματοποιούνται project (μικροί κύκλοι εργαστηρίων με συγκεκριμένο στόχο), ανεξαρτήτως των μαθημάτων, για όλους όσους θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο, να πειραματιστούν, να δημιουργήσουν και να βιώσουν την ομορφιά της επιστήμης!Φροντιστηριακά μαθήματα

Διδάσκονται:

·         Μαθηματικά

·         Φυσική

·         Χημεία

·         Προγραμματισμός

·         Βιολογία

·         Φιλολογικά

 

για όλες τις τάξεις Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ

Συνεργασία με εξειδικευμένη Αρχιτέκτονα Μηχανικό για μαθήματα γραμμικού και ελεύθερου σχεδίου, με σκοπό την εισαγωγή σε Αρχιτεκτονικές Σχολές.

Facebook

© 2020 www.iraklitos.gr - Designed by Dream Design.