ΕΣΠΑ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Βαγγέλη Γεωργία
Βαγγέλη Γεωργία Φυσικός
Προερχόμενη από μια οικογένεια στην οποία οι θετικές επιστήμες δεν αντιμετωπίζονταν απλώς ως σχολικά μαθήματα αλλά αποτελούσαν ένα καθημερινό παιχνίδι, η πορεία ήταν προδιαγεγραμμένη. Μετά από πολλές συμμετοχές σε διαγωνισμούς μαθηματικών και φυσικής με μικρές ή μεγάλες επιτυχίες (τρίτη θέση στο διαγωνισμό Φυσικής και Μαθηματικών του Ξανθόπουλου το 2000), εισήχθη με υποτροφία στο τμήμα Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. το 2000. Από το 2006 εργάζεται στο Φροντιστήριο Μ.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ με βασικό στόχο οι μαθητές να αγαπήσουν τη φυσική και γενικά τις θετικές επιστήμες, αποδεικνύοντας μέσα από τη δική της θεώρηση των πραγμάτων πως η φυσική δεν είναι απλώς ένα μάθημα, αλλά μια βιωματική εμπειρία κάνοντας τους μαθητές της κοινωνούς αυτής της προσπάθειας. Από το 2017 έχει αναλάβει επιπλέον και τα καθήκοντα της υπεύθυνης προγράμματος του φροντιστηρίου.
Αμαξόπουλος Γιάννης
Αμαξόπουλος Γιάννης Μαθηματικός
Εισήχθη στο τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. το 1980. Από το 1984 εργάζεται αδιαλείπτως στο φροντιστήριο Μ.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ και αποτελεί το παλιότερο μέλος της οικογένειας του φροντιστηρίου. Με την πολυετή πείρα του, την υπομονή, τη μεθοδικότητα και με "όπλο" το χιούμορ και την αστείρευτη θετική ενέργεια τροφοδοτεί τους μαθητές με όλα τα απαραίτητα εφόδια για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποτελώντας ένα σημαντικό ανθρώπινο και επιστημονικό κεφάλαιο για το φροντιστήριο.
Παπαδοπούλου Ματούλα
Παπαδοπούλου Ματούλα Φιλόλογος
Απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Από το 2000 υπηρετεί την ιδιωτική εκπαίδευση από το φροντιστήριο Μ.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ. Φιλομαθής και με ανήσυχο πνεύμα συμμετείχε στην έκδοση σχολικού βοηθήματος της νεοελληνικής γλώσσας των Εκδόσεων Χατζηθωμά το 2015 κι έκτοτε διατελεί συνεργάτης του εκδοτικού οίκου, ενώ άρθρα της έχουν δημοσιευτεί στον τοπικό Τύπο. Έχει λάβει πανεπιστημιακή επιμόρφωση στην Ειδική Αγωγή και Διαπολιτισμική Εκπαίδευση συνεχίζοντας τη διά βίου μάθηση. Με επιστημονική κατάρτιση, επιμονή και μεθοδικότητα βοηθά τους μαθητές να πετύχουν το στόχο τους και να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Παιδαγωγός, ψυχολόγος, συνοδοιπόρος, δάσκαλος…
Μίσχου Χριστίνα
Μίσχου Χριστίνα Χημικός
Απόφοιτος του τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Δραστηριοποιείται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης από το 2009. Συνεργάζεται με το φροντιστήριο Μ.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ από το 2017.
Ποιμενίδης Γιώργος
Ποιμενίδης Γιώργος Φυσικός
Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Δραστηριοποιείται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης από το 2004. Συνεργάζεται με το φροντιστήριο Μ.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ από το 2019.
Πάτκα Σοφία
Πάτκα Σοφία Βιολόγος
Απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Δραστηριοποιείται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης από το 2012. Συνεργάζεται με το φροντιστήριο Μ.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ από το 2019, διδάσκοντας τα μαθήματα της Βιολογίας στην Β΄ και Γ΄ Λυκείου, καθώς τα μαθήματα Ανατομίας και Υγιεινής του τομέα υγείας των ΕΠΑΛ.
Βαγγέλης Χρήστος
Βαγγέλης Χρήστος Μαθηματικός
Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια ασχολήθηκε με τη διδασκαλία μαθημάτων δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Από το 2019 διδάσκει τα μαθήματα των Μαθηματικών και του Προγραμματισμού στο φροντιστήριο Μ.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ, συμπληρώνοντας την οικογένεια του φροντιστηρίου.
Βαγγέλη Πηγή
Βαγγέλη Πηγή Αρχιτέκτονας Μηχανικός
Απόφοιτος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής σχολής του Α.Π.Θ. Από το 2008 διδάσκει Ελεύθερο και Γραμμικό Σχέδιο και κάνει φροντιστηριακά μαθήματα σε φοιτητές Αρχιτεκτονικής. Διατηρεί Εργαστήριο Σχεδίου στη πόλη της Δράμας και συνεργάζεται με το φροντιστήριο Μ.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ παράλληλα με της δραστηριότητές της ως Αρχιτέκτονας.

Facebook

© 2020 www.iraklitos.gr - Designed by Dream Design.