ΕΣΠΑ

Ανακοίνωση 31/10/2020

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,
οι καθηγητές του Φροντιστηρίου Μ.Ε. «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ» θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, αισθανόμαστε χρέος να υποστηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο τους μαθητές μας, χωρίς να διακυβεύεται η υγεία αυτών και των οικογενειών τους, αλλά και η υγεία του προσωπικού του φροντιστηρίου.
Σε αυτά τα πλαίσια αποφασίσαμε ότι για όσο διάστημα δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 σε μαθητή ή εργαζόμενο του φροντιστηρίου, θα συνεχίσουμε τη λειτουργία μας παρέχοντας συνδυαστικά μαθήματα δια ζώσης και διαδικτυακά, τηρώντας όλα τα δυνατά μέτρα προστασίας.
Κάθε μαθητής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί το οποιοδήποτε μάθημα στο χώρο του φροντιστηρίου, αρκεί να μην υπάρχουν ενδείξεις ασθένειας ή να μην υπάρχει στο περιβάλλον του κάποιο επιβεβαιωμένο ή ύποπτο κρούσμα. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να παρακολουθεί το μάθημα μέσω διαδικτύου. Για την καλύτερη ασφάλεια όλων θα γίνεται δειγματοληπτικά θερμομέτρηση σε μαθητές και προσωπικό.
Συστήνουμε στους μαθητές και τους εργαζόμενους που έχουν στο περιβάλλον τους άτομο που ανήκει σε ευπαθή ομάδα, να μην προσέρχονται στο φροντιστήριο και να συμμετέχουν διαδικτυακά στα μαθήματα.
Εν κατακλείδι, σας ενημερώνουμε πως δεν θα γίνεται δεκτή η είσοδος στο χώρο του φροντιστηρίου σε όσους δεν φοράνε μάσκα, μαθητές ή μη.
Εκ της διευθύνσεως

Facebook

© 2020 www.iraklitos.gr - Designed by Dream Design.